Oma tekninen huoltomme palvelee sinua 24/7. Soita 0400 521 258 »

Avoimet työpaikat: haemme kahta koneajotaitoista ulkoaluehoitajaa


Avoimia työpaikkoja Turussa. Etsimme joukkoomme nyt kahta säänkestävää ulkoaluehoitajaa. Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu kausiluonteiset ulkotyöt, nurmikonleikkuusta lumitöihin työkoneita käyttäen. Tehtäviin kuuluu lisäksi pienimuotoiset korjaus-, huolto- ja asennustyöt.

Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-15, mutta varsinkin talviaikaan myös ilta- ja viikonlopputyöt ovat mahdollisia. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Kohteet sijaitsevat Turun talousalueella.


Etsimme joukkoomme henkilöä, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn ja omaa palveluhenkisen työskentelyotteen. Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen kielen taitoa, ajokorttia ja kiinteistönhoitokoneiden ajotaitoa.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän kasvavassa yrityksessä. Meillä Kiinteistöässällä töitä tehdään hyvässä hengessä mukavien työkavereiden kanssa. Esimiehen tuki ja laadukkaat työvälineet ja -vaatteet auttavat työssä menestymistä.

Tervetuloa tiimiimme!


Olisiko tässä työ sinulle? Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä hakemuksesi osoitteeseen tyonhaku@kiinteistoassa.fi mahdollisimman pian, viimeistään 25.7.2021 Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!


Heräsikö kysyttävää avoimista työpaikoista? Ota yhteys Teija Harkaan, hänet tavoitat numerosta 040 579 0528

Turun Kiinteistöässä on huolehtinut eri kokoisista kiinteistöistä sekä piha-alueista yli 30 vuoden ajan Turussa ja lähikunnissa – ammattimaisesti, aidosti välittäen ja palvellen. Olemme kiinteistöhuolto lähellä asiakasta ja helposti tavoitettavissa. Tutustu yritykseen tarkemmin

Tavoitteenamme on pitää huollon vasteajat lyhyinä sekä tiedonkulku tilaajaorganisaatioon jouhevana. Huolehdimme, että arki on sujuvaa jokaisena päivänä, ympäri vuoden.

Suunnitelmallisella kiinteistönhuollolla ja ylläpidolla ammattilaisemme varmistavat paitsi tilojen toimivuutta ja viihtyisyyttä myös kiinteistöjen arvon säilymistä, ympäristöä unohtamatta.

Yh­teys­tie­dot Li­sä­tie­to­ja teh­tä­väs­tä an­taa ar­ki­sin klo 9–10 Tei­ja Har­ka p. 040 579 0528
Työ­pai­kan osoi­te Rii­mu­ka­tu 12, 20380 Tur­ku
Työ al­kaa so­pi­muk­sen mu­kaan
Työai­ka ko­koai­ka­työ, ar­ki­sin klo 7–15, myös ilta- ja viikonlopputyöt

Työn kes­to yli 12 kuu­kaut­ta
Il­moi­tus jä­tet­ty 9.7.2021