Oma tekninen huoltomme palvelee sinua 24/7. Soita 0400 521 258 »

Kiinteistökuulumisia

Ajankohtaista

Avoimet työpaikat – Haemme joukkoomme kahta SÄHKÖASENTAJAA

Haemme joukkoomme KAHTA ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää SÄHKÖASENTAJAA. Työ koostuu kiinteistöjen sähköjärjestelmien korjaus- ja kunnossapitotöistä sekä projektiluontoisista isommista kokonaisuuksista. Työkohteemme vaihtelevat asuinkiinteistöistä vaativiin liikekiinteistöihin. Vähintään B ajokortti on työssäsi välttämätön. Toivomme, että sinulla on hyvä fyysinen kunto, työmotivaatiosi on korkealla ja olet reipas luonteeltasi. Työt suoritetaan asiakastiloissa, joten asiakaspalvelu on iso osa työtäsi. Edellytämme […]

Lue koko artikkeli »

Ajankohtaista

Avoin työpaikka: toimitilahuoltaja/siivooja

Haem­me laa­duk­kaa­seen sii­vous­tii­miim­me toimitilahuoltajaa/siivoojaa kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Lue koko artikkeli »

Ajankohtaista

Avoin työpaikka: Kiinteistösihteeri, Turku

Sytytkö hyvästä asiakaspalvelusta? Pysyykö sinulla langat käsissä tiukemmissakin tilanteissa? Etsimme Turkuun kiinteistösihteeriä.

Lue koko artikkeli »

Ajankohtaista

Avoimet työpaikat: haemme kahta koneajotaitoista ulkoaluehoitajaa

Haemme Turkuun kahta koneajotaitoista ulkoaluehoitajaa. Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu kausiluonteiset ulkotyöt, nurmikonleikkuusta lumitöihin työkoneita käyttäen. Tehtäviin kuuluu lisäksi pienimuotoiset korjaus-, huolto- ja asennustyöt.

Lue koko artikkeli »

Ajankohtaista

Kiinteistöässä pisti Seilin saunat kuntoon

Kiinteistöässä toteutti Seilin saaressa mittavan saunatilojen kunnostusurakan, jonka tarkoituksena oli kohentaa supersuositun matkakohteen viihtyvyyttä ja toimivuutta.

Lue koko artikkeli »