Oma tekninen huoltomme palvelee sinua 24/7. Soita 0400 521 258 »

Konetyöt

Monipuolisena kiinteistöhuoltajana meillä on kalustoa moneen lähtöön. Niin piha-alueiden pesuihin ja harjauksiin, autohalleihin sekä erilaisiin viherrakennustöihin, joita tulee vastaan virkistysalueiden kunnostuksissa. Kysy – me ratkaisemme!

Huolehdimme erilaisten kohteiden pesuista ja harjauksista sekä siisteydestä ympäri kaupunkia vaihtelevissa kohteissa, joten meiltä löytyy varmasti sopiva kone myös teidän piha-alueellenne koosta riippumatta:

  • kiinteistönhoitokoneet erilaisilla lisälaitteilla (mm. harjat, kauhat, pesurit)
  • kuoma-autot lisälaitteilla (pesurit)
  • isot ja pienet ruohonleikkurit
  • harjakoneet
  • peräkärryt
  • kaivuutyöt (viherrakennus ja pienet urakat, kuten kaapeliojat)
  • lehti-imurit

Teiden-, katujen ja pihojen kunnossapidon lisäksi huolehtimme liikennemerkkien, pihakatoston ja ulkokalusteiden pesuista. Hoidamme tarvittaessa myös maa-alueiden routasulatuksen.

Pöly ja lika kuriin

Pöly ja lika on tärkeää pitää kurissa, jotta hengitysilma kaduilla, piha-alueilla ja teollisuushalleissa säilyisi kelvollisena. Imulakaisukoneen harjoissa on vesisuuttimet, jotka sitoo pölyn ja kerää sen imulakaisukoneen säiliöön. Erillisissä harjalaitteissa on myös kastelujärjestelmä. Imulakaisulla saadaan tehtyä pölyn ja roskien poisto (kaduilta esim. tupakantumpit) yhtäaikaa.

Esimerkkejä harjakonetöistä ovat mm. parkki- ja teollisuushallien harjaukset. Näin voidaan myös tehokkaasti siivota torit, markkinat tai isojenkin tapahtumien kuten festareiden jäljet.

Pesupalvelut

Viherrakennus ja suunnittelu

Pihan tulee elää käyttäjien tarpeiden mukaisesti. Mikäli piha ei vastaa tarkoitustaan tai haluat piristystä pihapiiriin autamme mielellämme. Viheralueiden toteutus suunnittelusta toteutukseen onnistuu vaivattomasti. Kysy meiltä myös pihan isompia uudistuksia; ammattitaitoiset koneenkuljettajat hoitavat tarvittaessa tarvittaessa myös maansiirrot ja massanvaihdot.

Rakennamme pihoille monipuolisesti niin kiveykset, istutusalueet kuin portaatkin. Tarvittaessa avustamme myös puiden ja pensaiden istutuksessa.

Ota yhteyttä, pyydä tarjous tai tee tilaus