Oma tekninen huoltomme palvelee sinua 24/7. Soita 0400 521 258 »

Kuljetukset ja nostopalvelut

Kerro meille, mitä tarvitset. Me toimitamme sen luotettavasti perille – kuljetukset ja nostopalvelut Varsinais-Suomen alueella.

  • kappaletavarakuljetukset
  • murskeen, mullan sekä maa-ainesten myynti ja toimitukset
  • puhtosäiliöiden ja puristimien tyhjennykset, pesut sekä desinfioinnit
  • uima-altaiden täyttö
  • liikennejärjestelyt
  • työmaanostot
  • nostopalvelut
  • vaihtolavat.

Kappaletavara- ja maa-ainesten kuljetukset

Tarvitsetko multaa pihalle tai mursketta työmaalle? Ammattitaitoisen henkilökuntamme sekä monipuolisen kalustomme ansiosta pystymme toimittamaan kaikki tarvitsemasi maa-ainekset suoraan kohteeseen.

Syntyykö työmaalla maa-aineskasoja, jotka pitäisi saada pois tieltä tiukassakin aikataulussa? Palveluumme kattaa myös maa-aineisten poiskuljetukset erilaisista rakennuskohteista.

Kalustomme mahdollistaa hyvin monipuolisesti erilaisten kappaletavaroiden kuljetukset.

Paikallisena toimijana olemme luotettava ja joustava, joten palvelemme nopeasti, sovittujen aikataulujen mukaan.

Vaihtolavavuokraus

Taloyhtiön pihatalkoot, siivouspäivä tai pidempiaikainen remontti. Meiltä saat erikokoiset vaihtolavat joko päiväksi tai pidemmäksi ajaksi tarpeiden mukaan. Lue lisää >

Liikennejärjestelyt

Hoidamme liikennejärjestelyt, niiden suunnittelun sekä työmaiden rajaukset luotettavasti ja varmasti. Oikeaoppisilla työmaan turvallisuusjärjestelyillä saadaan jalankulkijoiden ja piha-alueen käyttäjille varmistettua turvallinen kulku.

Turvallisuutta kaikille teille ja työmaille suunnitelmallisesti.

Hoidamme suurten tieväylien ja moottoriteiden liikenteenohjausjärjestelyjä luotettavasti. Tavoitteemme on, että asiakkaanamme voit keskittyä omaan työhösi ja että me varmistamme toimivan ympäristön. Otamme tarkasti huomioon työmaata ympäröivät alueet ja muuttuvissakin tilanteissa pidämme huolta, että turvallisuus on taattu.

Kysy meiltä kokonaisvaltaisesta työmaiden tai tieväylien liikenteenjärjestelystä. Tuotamme palvelupaketit suunnittelusta ja lupa-asioista asennukseen asti.

Ota yhteyttä, pyydä tarjous tai tee tilaus