Oma tekninen huoltomme palvelee sinua 24/7. Soita 0400 521 258 »

Vaih­to­la­vojen ja roskalavojen vuokraus Turun seudulla

Onko teidän taloyhtiössänne tiedossa talkoot, remonttiurakka tai muuten vaan tarve vaihto- tai roskalavalle? Kiinteistöässä palvelee! Luotettavasti ja ajallaan saapuva vaihtolava on kätevä ratkaisu esimerkiksi pihatalkoiden, siivouspäivän tai pidempiaikaisen remontin yhteydessä. Te heitätte romut ja jätteet roskalavalle, me huolehdimme niiden poiskuljetuksesta ja asianmukaisesta jatkokäsittelystä – kätevästi yhdellä edullisella sopimuksella.  

Eri kokoisia vaihtolavoja

Vaihto- ja jätelavoja on vuokrattavissa kauttamme useita eri kokoja. Lava voidaan sopimuksen mukaan jättää Turun seudulla taloyhtiön pihaan joko päiväksi tai myös pidempiaikaiseen käyttöön, esimerkiksi syksyllä lehtien tippuessa puista vähitellen. Lavan aikataulutus kannattaa sopia taloyhtiön asukkaiden kesken ennakkoon, heidän tarpeitaan ja toiveitaan kuunnellen.

Vaihtolavalla maa-ainekset kätevästi pihaan

Kauttamme vuokrattavat vaihtolavat soveltuvat mitä parhaiten myös erilaisten maa-ainesten, kuten sepelin ja mullan, sekä kuorikatteen ja puutarhajätteen kuljetukseen. Lava tuo taloyhtiön talkoisiin ja muihin pihaprojekteihin sujuvuutta – me teemme lavan tilauksesta sinulle helppoa.