Oma tekninen huoltomme palvelee sinua 24/7. Soita 0400 521 258 »

Siivouspalvelut

Olemme erikoistuneet asunto-osakeyhtiöiden porrashuoneiden ja yleisten tilojen sekä liikekiinteistöjen siivouspalveluihin. Me arvostamme työtämme, ammattiamme ja asiakkaitamme.

Meillä on kolmenkymmenen vuoden kokemus siivouspalveluista. Alusta alkaen olemme halunneet kehittää toimintatapamme ja siivousmenetelmämme tehokkaaksi. Siivouspalvelumme saakin asiakkailta paljon hyvää palautetta tasaisesta ja hyvästä laadusta.

Siivouspalvelut tarpeiden, toiveiden ja kohteiden mukaan

Siivouspalvelu suunnitellaan ja mitoitetaan asiakkaan tarpeiden, toiveiden ja kohteen erityispiirteiden mukaan. Jatkuvan ylläpitosiivouksen lisäksi palveluumme kuuluu myös erilaiset suursiivouspalvelut, kuten lattioiden peruspesut ja suojauskäsittelyt, seinien, valaisinten ja ikkunoiden pesut sekä uima-altaiden hoito ja peruspesut. Meiltä voi kysyä neuvoja ja suosituksia myös hankintoihin, esimerkiksi käytävämattojen ja  pesutilojen kalustusteiden valintaan – tai huolehdimme niistä puolestasi.

Meille siivoustyön laatu on kunnia-asia. Seuraamme aktiivisesti niin puhdistusaineiden ja -välineiden kuin menetelmien kehitystä. Annamme jatkuvasti työpaikkakoulutusta ja kannustamme henkilökuntaamme kouluttautumaan alalle.

Oikea annostus, minimimäärä jätettä

Pyrimme siivouksessa toimimaan mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Minimoimme omasta toiminnastamme syntyvät jätteet oikeilla, tehokkailla menetelmillä ja valitsemalla kestäviä työvälineitä.

Vältämme turhaa puhdistusaineiden käyttöä. Oikeat puhdistusainevalinnat ja annostukset ovat paitsi tärkeä osa työturvallisuutta, myös suojaavat pintoja ja ympäristöä.

Ota yhteyttä, pyydä tarjous tai tee tilaus