Oma tekninen huoltomme palvelee sinua 24/7. Soita 0400 521 258 »

Tekninen kiinteistöhuolto

Yleinen kiinteistöhuolto sekä LVISA-työt

Älykäs talotekniikka ohjaa kiinteistöissä yhä useampia toimintoja. Tekninen kiinteistönhuoltomme kattaa paitsi jatkuvan sopimukseen kuuluvan teknisen ylläpidon myös lämmitys-, ilmanvaihto-, sähkö-, vesi- ja automaatiojärjestelmien asennus- sekä korjaustyöt.

Turun Kiinteistöässän tekninen kiinteistöhuolto tarjoaa LVISA-palvelut, joilla varmistetaan kiinteistöjen ja erilaisten tilojen tekninen toimivuus:

  • käyttö
  • suunnittelu
  • asennus
  • korjaus
  • kunnossapito

Ennakoiva huolto tuo kustannussäästöjä

Ennakoivalla huollolla, seurannalla ja ylläpidolla varmistamme, että kiinteistöjen talotekniset järjestelmät ovat kunnossa ja kestävät käytössä mahdollisimman pitkään. Omistajalle ja asukkaalle tämä tarkoittaa kustannussäästöjä sekä lyhyitä käyttökatkoksia – sekä tiloja, joita on mukavaa käyttää.

Nykyaikaiset, turvalliset tietoyhteydet mahdollistavat erilaisten, suurienkin teknisten järjestelmien etävalvonnan, jopa haastavissa saaristokohteissa. Tekninen huoltomme seuraa useimpien kohteidemme toimintoja ja reagoi 24/7 häiriötilanteisiin.

Tilat muuntautuvat käyttäjien mukana

Hyvin toimivan, käyttäjiensä mukana mukautuvan tilan taustalla on toimiva tekniikka sekä automaatiojärjestelmä, joka ohjaa toimintoja. Kun esimerkiksi lämpötila ja ilmanvaihto säätyvät suunnitelmallisesti, saavutetaan viihtyisä ja terveellinen asuin- tai työskentely-ympäristö. Samalla optimoidaan käytetty energiamäärä.

Ota yhteyttä, pyydä tarjous tai tee tilaus