Oma tekninen huoltomme palvelee sinua 24/7. Soita 0400 521 258 »

Viemärin huoltotyöt

Tarjoamme taloyhtiöille ja liikekiinteistölle kattavat viemärin huoltotyöt vaivattomasti vuorokauden ympäri.

  • rasvan-, hiekan- ja öljynerottimien tyhjennykset
  • säiliöiden ja pumppaamojen tyhjennykset sekä pesut
  • viemärien huoltotyöt, kuten linjojen avaukset ja pesut
  • viemäreiden kuvaukset ja kuntokartoitukset
  • salaojajärjestelmien kuvaukset ja huuhtelut
  • rumpuputkien huuhtelut
  • kaivojen sulatukset
  • kaivantojen ja rakennusalueiden kuivanapito

Erottimien, kaivojen sekä säiliöiden tyhjennys ja pesu

Monipuolisen kalustomme ansiosta pystymme huolehtimaan erilaisten säiliöiden ja kaivojen tyhjennyksistä. Esimerkiksi rasvan-, hiekan- ja öljynerottimien sekä sadevesien ja salaojakaivojen tyhjennykset sujuvat mutkattomasti. Viemäriverkoston ennakoiva huolto pidentää putkiston käyttöikää sekä vähentää tiivisteiden ja pumppujen rikkoontumisriskiä.

Imuautolla sujuvat myös isompien pumppaamojen tyhjennykset ja pesut. Hoidamme yhtä lailla pumppujen korjaukset ja vaihdot. Kysy meiltä jatkuvaa huoltosopimusta!

Yksityisasiakkaan on mahdollisuus hakea kotitalousvähennystä oman tai vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustöistä.

Ammattitaitoisen henkilökunnan ja hyvän kaluston avulla työt hoituvat ripeästi ja perusteellisesti.

Viemärin huoltotyöt ammattaidolla

Putkistojen ja viemärilinjojen pesu sekä kuvaus

Putkistojen ja viemärilinjojen pesu tulee ajankohtaiseksi yleensä huolto- tai korjaustöitä suoritettaessa. Putkistojen elinkaari on jokaiselle kiinteistölle yksilöllinen, yleensä keskimäärin noin 50 vuotta. Säännöllisellä huollolla ja kunnossapidolla putkistojen käyttöikään voi vaikuttaa huomattavasti.

Viemäreiden kunto kannattaa tarkastuttaa säännöllisin väliajoin. Esimerkiksi kiinteistön omistajan vaihtuessa kuvaus on hyvä tapa dokumentoida järjestelmän tilanne. Suunnitelmallinen dokumentointi ylläpitää kiinteistön arvoa ja antaa omistajalle reaaliaikaisen kuvan putkistojen kunnosta.

Realistinen kuva putkistojen kunnosta saadaan kuvauksella. Kuvauksessa näkyvät esimerkiksi putkistojen hakeamat tai muut vauriot, jotka laajentuessaan voivat aiheuttaa mittavia vaurioita rakennukselle. Näissä tilanteissa putkistojen kuvaukset ja suurempien vaurioiden ennaltaehkäisy ovat hyvin kustannustehokas ratkaisu.

Sopimusasiakkaillemme tarjoamme kuvien ja videoiden tallennuksen pilvipalveluna, jolloin materiaali säilyy ja on käytettävissä aina tarvittaessa.

Ota yhteyttä, pyydä tarjous tai tee tilaus