Oma tekninen huoltomme palvelee sinua 24/7. Soita 0400 521 258 »

Rekry: Sähköasentaja kiinteistöhuoltoon

Kokenut sähköasentaja, me etsimme juuri sinua. Nyt on tarjolla poikkeuksellisen monipuolinen vakituinen ja kokoaikainen työ, jossa yhdistyvät tehtävät erilaisissa liike- ja asuinkiinteistöissä.

Monipuolisella työllä me todella tarkoitamme monipuolista. Meillä sähköasentaja pääsee tekemään muun muassa kunnossapitoa, asennuksia, sähköjärjestelmien ja -laitteiden korjauksia sekä tilamuutoksiin liittyviä sähköjärjestelmien saneerauksia. Tämä on aito mahdollisuus monipuolistaa ja kehittää omaa osaamista.

Meillä Turun Kiinteistöässällä kohteet vaihtelevat liikekiinteistöistä taloyhtiöihin ja asiakkaat yrityksistä asukkaisiin. Aika usein tarvitaan MacGyver-asennetta, ongelmanratkaisukykyä ja kiinteistötekniikkaan liittyvien kokonaisuuksien hahmottamista.

Arvostamme aktiivista ja vastuuntuntoista työasennetta. Myös hyvät vuorovaikutustaidot korostuvat, sillä työtä tehdään asiakkaiden tiloissa ja kodeissa.

Odotamme sinulta:

  • vähintään 2 vuoden kokemusta sähköasentajan työstä
  • kykyä itsenäiseen työhön
  • oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • MacGyver-asennetta.

Mitä tarjoamme? Vakituisen ja täysiaikaisen työn sekä mahdollisuuden kehittyä ja haastaa itseään. Huolehdimme Turun ja lähikuntien alueella sadoista erilaisista kiinteistöistä, joten kahta samanlaista päivää tulee harvoin. Meitä Ässäläisiä on jo yli 50 osaajan joukko. Pisimmät työsuhteet ovat jo yli 20-vuotiaita. Tule mukaan! Lue lisää meistä >

Lähetä meille hakemus palkkatoivomuksen kanssa ennen joulua, 23.12. mennessä osoitteeseen rekry@kiinteistoassa.fi

Soita ja kysy lisätietoja!
Henri Harka
yksikönjohtaja
p. 0400 521 258