Olemme apunasi 24h Soita 0400 521 258 »

Avoimet työpaikat

Toimintamme laajentuessa ja kehittyessä haemme joukkoomme lisää kiinteistöhuollon, kunnossapidon, talotekniikan ja siivouksen ammattilaisia. Meille on tärkeää hyvä ja ratkaisuhakuinen asiakaspalveluasenne, aktiivinen ote sekä halu oppia uutta. Katso avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus!

Turun Kiinteistöässä on kiinteistöhuollon pikkujättiläinen, joka tarjoaa asiakkaailleen kokonaisvaltaiset huoltopalvelut ja työntekijöilleen monipuolisia tehtäviä – sekä vasta alalle tuleville että pitkän linjan kokeneille osaajille. Meille työntekijöiden hyvinvointi on ensiarvoisen tärkeää.

Tarjoamme nuorekkaan ja kehittyvän työympäristön sekä hyvät koulutusmahdollisuudet. Meillä saat kehittää ammattitaitoasi omien toiveidesi ja osaamisesi mukaan. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä monipuolisen organisaation.

Ulkoalueiden hoitaja, 21.9.2020

Tarvitsemme laajenevaan joukkoomme säänkestävää ulkoaluehoitajaa / puutarhuria.
Työhön kuuluvat yrityksemme hoitamien kiinteistöjen ulkoaluetyöt.
Odotamme sinulta reipasta ja palvelualtista asennetta, sillä tehtävät hoidetaan itsenäisesti ja vastuullisesti. Työtehtävissäsi tarvitset hyvää suomen kielen suullista taitoa.
Katsomme eduksi jo sinulla olevaa aikaisempaa kokemusta työssä tarvittavien kiinteistönhuoltokoneiden käytöstä.
Sinun tulee osallistua myös ennalta laadittujen listojen mukaisesti liputuksiin ja viikonloppujen roskakierroksiin ( n. 1krt/ 6vko). Sanomattakin on selvää, että talven lumityöt kuuluvat toimenkuvaasi.

Tarjoamme sinulle nuorekkaan ja kehittyvän työympäristön vakaavaraisessa yrityksessä, kilpailukykyisen palkan sekä tarvittavan tuen työtehtävissäsi.

Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla tyonhaku@kiinteistoassa.fi tai puhelimitse arkisin klo 8-10 p. 040- 5790528 / Teija Harka.

Työpaikka pyritään täyttämään mahdollisimman pikaisesti, joten toimithan nopeasti, mikäli haluat olla osa ammattitaitoista tiimiämme.

Yhteystiedot Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-10 Teija Harka p. 040- 579 0528
Työpaikan osoite Riimukatu 12, 20380 Turku
Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty 21.9.2020


Jos uskot, että meillä on tarvetta osaamisellesi, jätä avoin hakemus tai soita meille >>