Oma tekninen huoltomme palvelee sinua 24/7. Soita 0400 521 258 »

Muuttoilmoitus

Il­moi­tat­han muu­tos­ta­si ta­loyh­tiöön – tul­les­sa­si ja läh­ties­sä­si. Muut­toil­moi­tus teh­dään ai­na, vaik­kei se kos­ki­si kaik­kia huo­neis­ton asuk­kai­ta. Esi­mer­kik­si nuo­ren muut­taes­sa pois ko­toa, pi­tää teh­dä muut­toil­moi­tus.

Lomakkeella voit ilmoittaa asuntoon muutosta tai poismuutosta. Tietojen antaminen mahdollistaa, että voimme suorittaa tarvittaessa kotisi ulko-ovenavauksen henkilöllisyystodistusta vastaan.

Me arvostamme yksityisyyttäsi ja kiinnitämme erityistä huomiota henkilötietojen suojaukseen ja noudatamme hyvää tietojenkäsittelytapaa. Me tarjoamme kiinteistöhuoltopalveluita taloyhtiöiden käyttöön ja huolehdimme taloyhtiöasiakkaiden asukkaiden huoltopyynnöistä. Pääsääntöisesti lomakkeella kerättyjen ja palvelussa ylläpidettävien asukkaiden henkilötietojen osalta taloyhtiö toimii ko. rekisterin rekisterinpitäjänä. Me käsittelemme taloyhtiön rekisteriin kuuluvia henkilötietoja kiinteistöhuoltopalveluiden tarjoamiseksi taloyhtiön lukuun. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä saat isännöitsijältä sekä tietosuojaselosteestamme täältä.