Oma tekninen huoltomme palvelee sinua 24/7. Soita 0400 521 258 »

Kiinteistökuulumisia

Ajankohtaista

Toimintaohjeemme koronaviruksen aikana

Turun Kiinteistöässä Oy:llä on valmiina toimintasuunnitelma erikoistilanteiden varalle. Noudatamme viranomaisten antamia suosituksia sekä ohjeita.

Lue koko artikkeli »

Ajankohtaista

Vastuunjakotaulukko selkiyttää taloyhtiön kunnossapitoa

Tiedätkö mitkä huoneiston kunnossapitotyöt ovat osakkaan, mitkä taloyhtiön vastuulla? Tutustu vastuunjakotaulukkoon. Siitä näet helposti kenen vastuulla ovat huoneiston pienet tai isommat kunnossapitotyöt, kuten pesukoneliitäntöjen huolto, vesilukon huolto ja puhdistus tai esimerkiksi ovi- ja ikkunatiivisteiden vaihto. Katso Taloyhtiön vastuunjakotaulukko Muistathan, että huoneiston huoltotarpeista ilmoitat kätevästi jättämällä sähköisen vikailmoituksen.

Lue koko artikkeli »

Ajankohtaista

Varsinais-Suomeen ensi yönä kova lumimyräkkä

Ilmatieteenlaitoksen ennusteiden mukaan lunta saatta tulla Turun seudulle tiistana 12.1. jopa yli 30 cm. Suomeen on saapunut Itämeren suunnalta todella kova lumimyräkkä. Koko vuorokaudelle on annettu erittäin huonon ajokelin varoitus sekä lisäksi pelastuslaitos suosittelee välttämään turhaa autoilua tiistain aikana. Olemme varautuneet tähän todella poikkeukselliseen sään vaihteluun koko henkilökunnan voimin. Tulemme priorisoimaan työtehtäviä seuraavien vuorokausien aikana […]

Lue koko artikkeli »

Ajankohtaista

Kiitos kuluneesta vuodesta!

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme. Poikkeuksellinen vuosi on vaatinut paikoin poikkeuksellisia toimintamalleja – hyvällä yhteistyöllä on menty läpi haastavista ja jatkuvasti muuttuneista tilanteista. Toivotamme rauhallista ja tunnelmallista joulun aikaa sekä menestystä alkavalle vuodelle 2021. Mikäli sattuu satamaan kauan odotettu lumi, olemme valmiudessa myös joulun pyhinä. Päivystyksemme toimii normaalisti 24/7.

Lue koko artikkeli »

Ajankohtaista

Avoimet työpaikat, ulkoalueiden hoitaja

Toi­min­tam­me laa­jen­tues­sa ja ke­hit­tyes­sä haem­me jouk­koom­me säänkestävää ulkoalueiden hoitajaa.

Lue koko artikkeli »