Oma tekninen huoltomme palvelee sinua 24/7. Soita 0400 521 258 »

Yritys

Turun Kiinteistöässä on huolehtinut eri kokoisista kiinteistöistä sekä piha-alueista yli 30 vuoden ajan Turussa ja lähikunnissa – ammattimaisesti, aidosti välittäen ja palvellen. Olemme kiinteistöhuolto lähellä asiakasta ja helposti tavoitettavissa.

Kiinteistöässät on PHM partneri – osa PHM Groupia. PHM Group on pohjoismainen kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yhtiöistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison pohjoismaisen. Meiltä saa molempien parhaat puolet.

Tavoitteenamme on pitää huollon vasteajat lyhyinä sekä tiedonkulku tilaajaorganisaatioon jouhevana. Huolehdimme, että arki on sujuvaa jokaisena päivänä, ympäri vuoden.

Suunnitelmallisella kiinteistönhuollolla ja ylläpidolla ammattilaisemme varmistavat paitsi tilojen toimivuutta ja viihtyisyyttä myös kiinteistöjen arvon säilymistä, ympäristöä unohtamatta.

Pisin asiakassuhteemme on jatkunut yhtäjaksoisesti vuodesta 1989 asti.

Ammattitaitoinen henkilöstö & tekniset järjestelmät

Meillä työskentelee Turussa vakituisessa työsuhteessa noin 50 koulutettua kiinteistöhuollon, kunnossapidon ja siivousalan ammattilaista. Panostamme henkilöstömme koulutukseen sekä alan kehityksen seuraamiseen, jotta pystymme tarjoamaan kaikki asiakkaan tarvitsemat palvelut.

Meille on kunnia-asia tuntea kohteemme ja alueemme yksityiskohtaisesti. Käytämme modernia toiminnanohjausjärjestelmää kaikkien huoltopalveluiden tukena ja taustalla. Tehtävät kirjautuvat reaaliajassa huoltohenkilöiden mobiililaitteisiin, jolloin vasteajat ovat mahdollisimman lyhyet.

Vastaanotetut palvelupyynnöt, työnohjaus ja laskutuksen prosessit hoidetaan saman järjestelmän kautta, josta pystymme tuottamaan laajat asiakaskohtaiset raportit aina tehtävälistauksesta kulutusseurantaan. Tämä lisää toimintamme läpinäkyvyyttä.

Toiminnanohjausjärjestelmän osat:

  • tehtävien ja palvelupyyntöjen hallinta
  • talonkirjat ja asukasluettelot
  • sähköiset huoltokirjat ja robotiikka (vrt. Tampuuri, Hausvise, Granlund Manager)
  • kulutusseuranta
  • palvelun laadun seuranta
  • laskutus
  • raportointi.

Huoltokirjarobotiikalla voidaan yhdistää saumattomasti Kiinteistöässän ja asiakkaan järjestelmät.

Kolme vahvaa, toisiaan täydentävää osa-aluetta

Meillä kiinteistöhuollon eri tehtäviä hoitavat kuhunkin osa-alueeseen kouluttautuneet ammattilaiset. Työnjohto ja henkilöstö jakautuu tekniseen huoltoon, ulkoalueiden hoitoon ja siivoukseen. Näin  varmistamme, että jokaista tehtävää hoitaa siihen erikoistunut ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilö.

Teknisen huollon päivystyksestä vastaavat omat, koulutetut huoltomiehemme, jotka tuntevat kohteemme. Näin mahdollistetaan akuutissa tilantesesa mahdollisimman nopea toiminta lisävahinkojen estämiseksi sekä asiakkaan omaisuuden turvaamiseksi.