Kylmälaitteiden asennukset ja huollot nyt Kiinteistöässältä

Kesäkuun alusta alkaen Turun Kiinteistöässä on kuulunut Tukesin hyväksymiin kylmälaitteiden urakoitsijoihin. Palvelemme jatkossa myös kylmäainetta sisältävien koneiden asennuksissa, huolloissa sekä kunnossapidossa. Nyt teknisten palveluidemme kokonaisuus kattaa kaikki LVISAK-työt.

Turun Kiinteistöässän taloteknisiin palveluihin kuuluvat nyt myös kylmäainetta sisältävien laitteiden asennukset, kunnossapito, huollot, korjaukset, käytöstä poistot sekä vuototarkastukset ja talteenotto.

– Lämpöpumput ja lämmöntalteenottojärjestelmät sekä maalämpö ovat yleistyneet valtavasti. LVISA-töiden lisäksi pystymme nyt huoltamaan myös kylmälaitteiden kompressorit, ilmalämpöpumput, ja esimerkiksi isot kylmävesiasemat, kertoo aluejohtaja Henri Harka

Kiinteistöässältä saa nyt siis kaikki LVISAK-asentajat yhden kontaktin kautta.

– Hyvin harva toimija on kyvykäs tarjoamaan taloteknisen kokonaispalvelun tässä laajuudessa Turussa. Kaikki tekijät ovat Kiinteistöässän omia, jolloin esimerkiksi kiinteistöhuollon asiakkaillemme pystymme tarjoamaan poikkeuksellisen kokonaisuuden. Toisaalta taas tuomme taloteknisten palveluiden taa huoltoliiketoiminnan asiakaspalveluasenteen, jossa katsotaan pitkäjänteisesti kokonaisuuksia.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot