Turun Sähköhuolto sulautuu Kiinteistöässään

Turun sähköhuolto sulautuu osaksi Kiinteistöässää 1.3.2023 alkaen. Jatkossa kaikki kiinteistötekniset ja kiinteistönhuollon palvelut ovat saman katon ja saman logon alla.

– Vuosi sitten toteutetun yrityskaupan myötä olemme kulkeneet Turun Sähköhuollon kanssa käsi kädessä nyt vuoden ajan. Yhteinen nimi on looginen seuraava askel, tiivistää muutoksen yksikönjohtaja Henri Harka Kiinteistöässästä.

Tutut yhteyshenkilöt ja asentajat jatkavat asiakkaiden palvelua, vaikka Turun Sähköhuollon logo katoaa. Myös puhelinnumerot säilyvät ennallaan.

Jonne Koskinen vastaa Kiinteistöässän sähkötöistä ja -urakoista, osana kiinteistöteknisiä palveluja.

Säh­kö on kaik­kial­la: se mah­dol­lis­taa kiin­teis­tö­jen di­gi­ta­li­soi­tu­mi­sen, au­to­maa­tion ja li­ki kaik­kien tek­nis­ten jär­jes­tel­mien toi­min­nan. Turun Kiinteistöässällä on nyt kymmenen hengen sähköasentajien tiimi.

Kiinteistötekniikan yksikkö paitsi palvelee kiinteistöhuollon asiakkaita, myös vastaa laajemmasta teknisestä urakoinnista.

– Nykyaikainen laadukas kiinteistönhuolto tarvitsee rinnalleen monipuoliset kiinteistötekniikan ammattilaiset. Kiinteistötekniikan yksikkömme tarjoaa sähköhuollot- ja asennukset, monipuoliset LVI-työt sekä pienkorjaukset, Harka sanoo.

Li­sä­tie­dot:

Hen­ri Har­ka
Tu­run Kiin­teis­töäs­sä                          
hen­ri.harka@kiin­teis­toas­sa.fi          

Jon­ne Kos­ki­nen
Tu­run Kiin­teis­töäs­sä                          
jonne.koskinen@­kiin­teis­toas­sa.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot