Ilmanvaihtolaitteiden huolto ja kunnossapito

Oikein käytetty ja suunnitelmallisesti huollettu ilmanvaihtojärjestelmä lisää asumisviihtyvyyttä ja varmistaa huoneilman pysymisen hyvällä tasolla niin kodeissa kuin toimistoissa ja liikekiinteistöissä. Lisäksi riittävä ja oikein mitoitettu ilmanvaihto varmistaa, että rakennus pysyy teknisesti ja rakenteellisesti hyvässä kunnossa.

Turun Kiinteistöässän taloteknisiin palveluihin kuuluvat monipuoliset ilmanvaihtolaitteiden huolto- ja kunnossapitopalvelut.

  • Monipuolisella laitteistolla kykenemme nopeasti havaitsemaan ilmanvaihtokoneen vikakohteet. Selvitämme vian aiheuttajan ja korjaamme sen. Ongelman korjauksessa tärkeää on aina paikallistaa vian/vikojen juurisyy, jolloin vian uusiutuminen voidaan luotettavasti estää tulevaisuudessa.
  • Haluatko laitteiston uusinnan sijasta pitää nykyisen laitteistosi toiminta kunnossa? Kysy ilmanvaihtokoneen laakerin vaihtoa.
  • Mietityttääkö ilmanvaihtokoneen kunto ja elinkaari? Haluatko selvittää onko kone korjattavissa uusinnan sijaan? Me teemme koneiden kuntokartoituksia.
  • Voimansiirron linjaukset ovat merkittävä osa laitteen kestoa. Akseleiden linjausvirheet aiheuttavat jopa 50% pyörivien laitteiden vaurioista. Niiden seurauksena esimerkiksi koneen energiankulutus kasvaa, syntyy lisävaurioita ja tiivistevuotoja sekä tärinää ja melua

Laitteistojen huoltojen ja korjausten lisäksi saat meiltä myös ilmanvaihtokanavistojen nuohoukset, -mittaukset ja -säädöt, ilmanvaihtotöihin liittyvät rakenteelliset muutostyöt sekä ilmanvaihtoon liittyvät asiantuntijapalvelut.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Toni Wallin

ilmanvaihtokoneiden huollot ja korjaukset,
kuntokartoitukset ja asiantuntijapalvelut

044 989 0084
toni.wallin@kiin­teis­toas­sa.fi

Tutustu ilmanvaihtokoneiden huolto- ja korjauspalveluihimme Turussa ja lähialueilla

Ilmanvaihtokoneiden huollot, -korjaukset, -kuntokartoitukset ja asiantuntijapalvelut

Olemme erikoistuneet ilmanvaihtopuhaltimien ja sähkömoottoreiden vian selvityksiin ja korjauksiin. Korjaamme ja huollamme kiinteistöjen ja teollisuuden ilmanvaihto,- savukaasu,- kärynpoisto ja muut vastaavat koneet. Mahdollisuuksiemme mukaan pyrimme jatkamaan laitteiden elinkaarta ja näin vähentämään teollisuuden tuottamaa kuormitusta. Laaja yhteistyöverkosto mahdollistaa sen, että asiakas saa aina tarvitsemaansa apua kilpailukykyiseen hintaan.