Oma tekninen huoltomme palvelee sinua 24/7. Soita 0400 521 258 »

Avoin työpaikka: Kiinteistösihteeri, Turku

Sytytkö hyvästä asiakaspalvelusta? Pysyykö sinulla langat käsissä tiukemmissakin tilanteissa? Oletko oivaltava tyyppi, joka auttaa ihmisiä mielellään arjen pienissä ja hiukan suuremmissakin ongelmissa?

Haemme

KIINTEISTÖSIHTEERIÄ Turun Kiinteistöässä Oy:lle

Kiinteistösihteerinä vastaat huippuluokkaisen asiakaspalvelun tarjoamisesta asiakkaillemme, joita ovat asiakasyhtiöidemme asukkaat ja isännöitsijät. Työtehtävät sisältävät asiakaspalvelua puhelimitse, sähköpostitse ja kasvokkain, asiakkaiden ongelmanratkaisua, huoltopyyntöjen käsittelyä, avainhallintaa, järjestelmien ylläpitoa, sekä muita yleisiä toimistotehtäviä. 

Etsimme joukkoomme henkilöä, joka viihtyy asiakaspalvelutehtävissä. Menestyt tehtävässä hyvin, jos pystyt palvelemaan asiakkaitamme myös englannin kielellä ja omaat hyvät IT-taidot. Työ on ajoittain kiireistä, joten pystyt tarttumaan hommiin ripeästi ja pyörittämään samanaikaisesti useita tehtäviä. Jos nautit monipuolisesta tekemisestä ja viihdyt asiakaspalvelutyössä, paikka voi olla juuri sinulle!

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, kattavan perehdytyksen, mukavan ja kannustavan työilmapiirin sekä mielenkiintoisia työtehtäviä kiinteistöhuollon asiakaspalvelussa. Kiisteistöässällä työskentelet osaavien työkavereiden ja esimiehen tukemana.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, osoitteeseen tyonhaku@kiinteistoassa.fi viimeistään 15.8.2021 Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla!

Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Teija Harkaan, tavoitat hänet numerosta 040 579 0528

Turun Kiinteistöässä on huolehtinut eri kokoisista kiinteistöistä sekä piha-alueista yli 30 vuoden ajan Turussa ja lähikunnissa – ammattimaisesti, aidosti välittäen ja palvellen. Olemme kiinteistöhuolto lähellä asiakasta ja helposti tavoitettavissa. Tutustu yritykseen tarkemmin

Tavoitteenamme on pitää huollon vasteajat lyhyinä sekä tiedonkulku tilaajaorganisaatioon jouhevana. Huolehdimme, että arki on sujuvaa jokaisena päivänä, ympäri vuoden.

Suunnitelmallisella kiinteistönhuollolla ja ylläpidolla ammattilaisemme varmistavat paitsi tilojen toimivuutta ja viihtyisyyttä myös kiinteistöjen arvon säilymistä, ympäristöä unohtamatta.

Yh­teys­tie­dot Li­sä­tie­to­ja teh­tä­väs­tä an­taa ar­ki­sin klo 9–10 Tei­ja Har­ka p. 040 579 0528
Työ­pai­kan osoi­te Rii­mu­ka­tu 12, 20380 Tur­ku
Työ al­kaa so­pi­muk­sen mu­kaan
Työai­ka ko­koai­ka­työ, ar­ki­sin klo 7–15, myös il­ta- ja vii­kon­lop­pu­työt

Työn kes­to yli 12 kuu­kaut­ta
Il­moi­tus jä­tet­ty 23.7.2021