Oma tekninen huoltomme palvelee sinua 24/7. Soita 0400 521 258 »

Avoin työpaikka: toimitilahuoltaja/siivooja

HUOM! HAKUAIKAA JATKETTU 22.8.2021 ASTI

Haem­me laa­duk­kaa­seen sii­vous­tii­miim­me toimitilahuoltajaa/siivoojaa kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta reipasta ja oma-aloitteista työotetta, hyviä sosiaalisia taitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen osaamista. Lisäksi edellytämme ajokorttia, sillä välimatkojen vuoksi työssä liikutaan autolla. Aiempi kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi, mutta asenne ratkaisee!

Tarjoamme sinulle vaihtelevan, itsenäisen ja liikkuvan työn sekä mukavan ja joustavan työporukan. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja tarvikkeet sekä auton työkohdesiirtymiin.

Työ tehdään arkisin ma–pe eri kohteissa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus nopeasti – täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Yh­tey­de­no­tot mie­lui­ten säh­kö­pos­til­la tyon­ha­ku@kiin­teis­toas­sa.fi tai pu­he­li­mit­se ar­ki­sin klo 9–11 p. 0400 521 268 / Kristiina Sainio

Turun Kiinteistöässä on huolehtinut eri kokoisista kiinteistöistä sekä piha-alueista yli 30 vuoden ajan Turussa ja lähikunnissa – ammattimaisesti, aidosti välittäen ja palvellen. Olemme kiinteistöhuolto lähellä asiakasta ja helposti tavoitettavissa. Tutustu yritykseen tarkemmin

Tavoitteenamme on pitää huollon vasteajat lyhyinä sekä tiedonkulku tilaajaorganisaatioon jouhevana. Huolehdimme, että arki on sujuvaa jokaisena päivänä, ympäri vuoden.

Suunnitelmallisella kiinteistönhuollolla ja ylläpidolla ammattilaisemme varmistavat paitsi tilojen toimivuutta ja viihtyisyyttä myös kiinteistöjen arvon säilymistä, ympäristöä unohtamatta.

Yh­teys­tie­dot Li­sä­tie­to­ja teh­tä­väs­tä an­taa ar­ki­sin klo 9–11 Kristiina Sainio p. 0400 521 268
Työ­pai­kan osoi­te Rii­mu­ka­tu 12, 20380 Tur­ku
Työ al­kaa so­pi­muk­sen mu­kaan
Työai­ka ko­koai­ka­työ, ar­ki­sin klo 7–15
Työn kes­to yli 12 kuu­kaut­ta
Il­moi­tus jä­tet­ty 28.07.2021