JS-Ilmastointipuhdistus Oy sulautuu osaksi Turun Kiinteistöässää

Turun Kiinteistöässä jatkaa taloteknisten palveluidensa vahvistamista Varsinais-Suomessa. Vuoden vaihteessa JS-Ilmastointipuhdistus sulautuu osaksi Kiinteistöässän palveluita. – Olen ylpeä, että saamme Jesse Salon ammattitaitoisen tiimin täydentämään huoltopalveluidemme kokonaisuutta, sanoo yksikönjohtaja Henri Harka.

JS-Ilmastointipuhdistus Oy on tarjonnut Varsinais-Suomen alueella vuodesta 2010 alkaen ilmanvaihtojärjestelmien puhdistuksia ja desinfiointeja, ilmamäärän mittauksia ja tasapainotuksia sekä ilmanvaihtokoneiden huolto- sekä asennuspalveluita. Lisäksi yritys on tehnyt ilmanvaihtokanavien kuntotutkimuksia ja kuvauksia.

– Olemme tehneet JS-Ilmastointipuhdistuksen kanssa yhteistyötä koko sen olemassa olon ajan. Töitä on ollut aina helppo ja vaivaton tehdä yhdessä, sillä olemme jakaneet samat korkeat laatuvaatimukset ja asiakaslähtöisen työotteen, Harka kertoo.

Jesse Salon ja hänen kuuden hengen tiiminsä liittyminen osaksi Kiinteistöässän talotekniikan tiimiä on luonteva jatko yhteistyölle.

Sulautuminen Kiinteistöässään vahvistaa toimintaamme entisestään. Nykypäivänä asiakkaat arvostavat entistä enemmän sitä, että saman katon alta pystytään tarjoamaan mahdollisimman monipuolisesti palveluja. Nyt meillä on todella vahva ja ammattitaitoinen ryhmä kasassa. Erittäin hienoa lähteä tällä porukalla rakentamaan tulevaa Jesse Salo sanoo.

– Me pystymme nyt tarjoamaan kiinteistöjen ilmanvaihtoon kaikki asennus, korjaus ja vuosittaiset ylläpitopalvelut mekaanisesta kunnossapidosta nuohouksiin, mittauksiin ja säätöihin, Harka jatkaa.

PHM Finland Oy osti JS-Ilmastointipuhdistus Oy:n koko osakekannan 12.5.2023. Kiinteistöässä on kuulunut Suomen johtavaan konserniin vuodesta 2016 alkaen.

– Iso vahva konserni luo meille edellytykset toimintojen laajentamiseen ja kehittämiseen, Harka sanoo.

Lisätiedot:

Henri Harka
p. 0400 521 258
henri.harka@kiinteistoassa.fi

Jesse Salo
p. 040 518 9330
jesse.salo@kiin­teis­toas­sa.fi

Tutustu palveluihimme:

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot