Oma tekninen huoltomme palvelee sinua 24/7. Soita 0400 521 258 »
Kiinteistöhuolto sähkötyö

Kiinteistöässä vahvistaa sähköpalveluitaan

Sähkö on kaikkialla: se mahdollistaa kiinteistöjen digitalisoitumisen, automaation ja liki kaikkien teknisten järjestelmien toiminnan. Samaan aikaan yhä useampi auto kulkee sähköllä. Maaliskuun alussa tehdyn yrityskaupan myötä Turun Kiinteistöässä Oy:n sähköpalveluiden resurssit vahvistuvat merkittävästi, kun Turun Sähköhuolto Oy:n toiminnot sulautetaan yritykseen.

Älykkäät kiinteistöt vaativat yhä osaavampaa huoltoa. Sähkötyöt suunnittelusta asennuksiin ovat kuuluneet Turun Kiinteistöässän teknisen huollon peruspalveluihin yli kymmenen vuoden ajan.

– Kiitos asiakkaidemme, meidän tekniseen osaamiseemme luotetaan. Sähkötöiden kysyntä kasvaa, sillä jo nyt lähes kaikkia toimintoja kiinteistöissä ohjaavat erilaiset sähkötekniset järjestelmät. Ja näiden järjestelmien rooli kasvaa entisestään digitalisoitumisen myötä. Lisäksi sähköautojen latausinfran rakentaminen on ajankohtaista, sanoo yksikönjohtaja Henri Harka.

Turun Sähköhuollon sulautuminen Kiinteistöässään on jatkoa jo aiemmin tehdylle hyvälle yhteistyölle. Toimitusjohtaja Jonne Koskinen Sähköhuollosta kertoo, että siirtyminen osaksi isompaa kokonaisuutta on luonteva askel kehittää toimintaa.

– Uudistuksen myötä saan tuekseni osaamista esimerkiksi vastuullisuustyöhön sekä henkilöstöasioihin. Yrityskauppa ei vaikuta päivittäiseen toimintaamme, vaan minä sekä tuttu henkilöstömme olemme tavoitettavissa samalla tavalla kuin tähänkin asti, Koskinen sanoo.

Osana järjestelyä kaikki Turun Sähköhuollon asentajat siirtyvät Kiinteistöässälle, osaksi olemassa olevaa, ammattitaitoista tiimiä. Jatkossa myös yritysten toimistot sijaitsevat saman katon alla Riimukadulla.

– Jonne Koskinen ottaa meillä jatkossa vastuulleen sähkötöiden johtamisen aina asennuksista isompiin projekteihin. Hän on kokenut ja luotettava projektien vetäjä. Uskon, että asiakkaillemme tämä näkyy entistä parempana palveluna, Harka päättää.

Lisätiedot:

Henri Harka
Turun Kiinteistöässä                          
henri@turunkiinteistoassa.fi          

Jonne Koskinen
Turun Sähköhuolto
jonne.koskinen@turunsahkohuolto.fi

p. 0400 521 258